Publicat 15/6/2019 20:31:15 +02:00CET

Colau proposarà restituir el llaç groc a la façana de l'Ajuntament de Barcelona

Manifestants es concentren davant l'Ajuntament de Barcelona i demanen la llibertat de Forn
EUROPA PRESS

A Forn: "Et reconeixem com a regidor de ple dret del consistori"

BARCELONA, 15 juny (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat que BComú proposarà a la Junta de Portaveu del consistori tornar a col·locar a la façana de l'Ajuntament el llaç groc de solidaritat amb els polítics independentistes presos.

En el seu discurs aquest dissabte durant la sessió constitutiva de l'Ajuntament de Barcelona, ha justificat que la seva formació ho proposarà davant "l'excepcionalitat", que afecta els drets i llibertats de tots, no solament dels independentistes, segons ha dit.

"Entenem que l'existència de presos polítics és una situació d'excepcionalitat política que no s'ha de normalitzar", ha defensat l'alcaldessa.

S'ha dirigit directament el regidor de JxCat Quim Forn --present en l'acte com a electe però en presó provisional-- per comprometre's a mantenir un "contacte regular" amb ell, malgrat les dificultats, per abordar de temes de ciutat, ha dit.

"Et reconeixem com a regidor de ple dret del consistori", ha destacat, i ha confiat que, amb el seu pas aquest dia per l'Ajuntament i la ciutat de Barcelona, li arribi l'alè de molts barcelonins que el volen lliure, així com als altres sobiranistes presos.