Publicat 8/9/2019 10:55:37 +02:00CET

Colau nomena un nou comissionat per millorar la transparència i l'eficàcia de l'Ajuntament

El jurista Michael Donaldson Carbó, nou comissionat d'inovación digital, administració electrònica i bon govern de l'Ajuntament de Barcelona.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 8 set. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha nomenat el jurista Michael Donaldson Carbón com a nou comissionat d'innovació digital, administració electrònica i bon govern, amb la finalitat de millorar la transparència i l'eficàcia de l'administració local.

En un comunicat aquest diumenge, el consistori ha explicat que aquest nomenament és un instrument per aconseguir "una administració amb una gestió més eficient, amb avaluació de resultats, la rendició de comptes, la transparència i l'eficàcia en l'administració de béns públics".

Per a això, "l'Ajuntament ha de deixar de ser vist per moltes persones com una maquinària burocràtica" per convertir-se en aliat dels ciutadans i brindar-los mecanismes de participació en els serveis i implementació de polítiques públiques.

El nou comissionat canalitzarà l'aspiració de l'Ajuntament de convertir-se en "una administració forta, amb valors democràtics i fàcil per a la ciutadania" amb Donaldson al capdavant.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, el nou comissionat té un Màster de Gestió Pública, ha treballat en diversos ajuntaments al llarg de la seva carrera professional i ha estat gerent de la Fundació Privada Catalunya XXI.

Fins avui, ha exercit de director de planificació estratègica i de serveis de l'Ajuntament de Gavà (Barcelona) --càrrec que també va ocupar a Rubí (Barcelona) de 2008 a 2015--; de 2001 a 2002, va treballar per a l'Ajuntament de Barcelona com a coordinador de l'Agenda 21.