Colau a l'homenatge a les Brigades Internacionals: "No hi ha democràcia sense antifexisme"

Publicat 26/10/2019 15:51:12CET
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participa en l'homenatge a les Brigades Internacionals.
AJUNTAMENT DE BARCELONA

BARCELONA, 26 oct. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha participat aquest dissabte en l'acte d'homenatge a les Brigades Internacionals de la Guerra Civil, on ha defensat que "no hi ha democràcia sense antifexisme".

En un comunicat, l'Ajuntament de Barcelona ha dit que l'acte s'ha fet al costat del monument de David i Goliat a la rambla del Carmel, on els assistents han fet una ofrena floral en homenatge als brigadistes.

Durant el seu discurs en l'acte, Colau ha defensat que "després de dècades de desmemoriament institucional" aquest tipus d'esdeveniments connecten amb la defensa de la vida, la humanitat, els valors republicans i la lluita contra el feixisme.

També han assistit a l'homenatge la regidora del districte d'Horta-Guinardó, Rosa Alarcón; el regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa; el secretari de l'Amical dels Brigades Internacionals, Eduard Amoroux; i el director del Memorial Democràtic, Jordi Font.

A més, s'ha fet un minut de silenci en recordança del president de l'Amical dels Brigades Internacionals, Lluís Martí, que va morir recentment i a qui l'alcaldessa ha expressat el seu reconeixement i agraïment.