Colau espera que la seva reunió amb Pedro Sánchez aquest divendres sigui "útil"

Publicat 6/2/2020 14:02:19CET
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el conseller d'Educació, Josep Bargalló
EUROPA PRESS

BARCELONA, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha confiat que la reunió que té aquest divendres amb el president del Govern central, Pedro Sánchez, sigui "útil" i no només de cordialitat institucional.

En la presentació del canvi de titularitat del Col·legi Immaculada Concepció de Barcelona, ha celebrat que es recuperin relacions després d'una "dècada pràcticament perduda" amb governs del PP presidits per retallades, inversions pendents, falta de diàleg i recentralització.

Ha dit que espera que sigui una trobada útil, que "serveixi per concretar perquè hi ha moltes qüestions urgents", i ha afirmat que un dels aspectes que plantejarà serà la regulació dels preus del lloguer.

Colau ha explicat que també abordarà qüestions de finançament i inversions pendents, ha admès que "no es resoldran totes demà", però que confia que es pugui traçar un 'full de ruta' per treballar de manera immediata.

"És el que espera la ciutadania. Que els qui som a les institucions, governi el partit que governi, siguem útils, reforcem serveis públics, aprovem pressupostos i fem que els recursos públics estiguin al servei de qui més els necessiti", ha remarcat.

Contador