Publicat 19/10/2019 15:14:58 +02:00CET

Colau sobre els disturbis: "Barcelona no es mereix això que estem veient"

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.
EUROPA PRESS

BARCELONA, 19 oct. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha condemnat aquest dissabte la violència de les protestes contra la sentència de l'1-O a Barcelona, i ha demanat que aquesta situació cessi perquè "Barcelona no es mereix" això que s'està veient.

L'alcaldessa ha afirmat que els disturbis de la nit de divendres van ser més greus que els de les anteriors, una situació que "no pot continuar així", ha dit en declaracions a la premsa després de reunir-se al Centre de Coordinació d'Emergències de Barcelona (Cecor).

Ha destacat que Barcelona "no és de cap partit polític ni és de cap institució", i que és una ciutat de pau que creu en el diàleg com a forma de resoldre els conflictes.

A més, ha mantingut que "hi ha un conflicte polític de fons que excedeix la ciutat de Barcelona", per la qual cosa ha demanat els actors polítics amb competències per resoldre-ho que s'asseguin a dialogar i parlar.

Colau ha demanat la col·laboració ciutadana per acabar amb els disturbis: "Apel·lo a tota la ciutadania perquè, entre tots, cuidem la nostra ciutat, defensem la nostra ciutat i evitem que incidents tan greus com els que hem vist aquesta nit es tornin a repetir".