Publicat 13/5/2019 15:34:02CET

El clúster químic ChemMed Tarragona celebra la seva assemblea general

El clúster químic ChemMed Tarragona celebra la seva assemblea general
PUERTO DE TARRAGONA

TARRAGONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

El clúster químic de la mediterrània ChemMed Tarragona va celebrar la seva assemblea general divendres passat a la seu de l'Autoritat Portuària de Tarragona, ha indicat el Port de Tarragona en un comunicat aquest dilluns.

El president de ChemMed Tarragona, Josep Maria Cruset, i el vicepresident, Josep Francesc Font, van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents a l'assemblea, en la qual es van presentar les activitats més destacades del 2018.

Van exposar com a exemple de les activitats que es van dur a terme durant l'any passat la participació de ChemMed a l'Argus Olefins and Aromatics European Seminar; l'organització del Petrochemical Day, i la participació en el Worksop Hub Day.

El Port de Tarragona ha ressaltat que aquestes activitats s'emmarquen "dins de l'aposta del clúster per una estratègia de promoció internacional en el marc d'un pla d'acció comercial, per atreure esdeveniments sectorials de reconegut prestigi internacional a Tarragona".

Així mateix, la directora general de ChemMed, Genoveva Climent, va explicar el pla d'acció que preveu el clúster per al 2019, amb la participació en la ChemPlast Expo 2019 a Madrid i les properes jornades del Mediterranean Refining & Petrochemicals Summit, que es duran a terme els dies 26, 27 i 28 de juny a Tarragona, entre d'altres.