Ciutadans denuncia en un vídeo electoral que l'independentisme tapa els problemes amb llaços grocs

Publicat 28/10/2019 12:00:57CET
Imatge del vídeo electoral de Ciutadans sobre els llaços grocs.
CIUDADANOS

MADRID, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

Ciutadans ha publicat aquest dilluns un vídeo electoral en què defensa que el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'independentisme no solucionen "els problemes reals dels espanyols", sinó que només miren de "tapar-los" amb llaços grocs.

El vídeo mostra situacions quotidianes que es pretenen resoldre simplement posant un llaç groc, el símbol que exhibeixen els qui se solidaritzen amb els polítics i activistes condemnats a presó pel procés. Des d'un gra a la cara d'un adolescent fins a uns gràfics amb mals resultats d'una empresa, passant per un bony a la carrosseria d'un cotxe o una esquerda a la paret.

En aquest últim cas, una dona pregunta a un home per què ha col·locat un llaç groc sobre l'esquerda, i ell li respon: "He vist per la tele que aquests llaços grocs poden tapar qualsevol problema".

S'EMETRÀ A TV3

Mentrestant, a la televisió hi apareixen imatges del president de la Generalitat, Quim Torra, i d'altres polítics independentistes catalans que porten llaços grocs a la solapa i alguns també a les mans. En finalitzar l'espot, hi apareix aquesta frase: "Els llaços grocs no tapen els problemes reals".

Aquest espot, que s'emmarca en la campanya per a les eleccions generals del 10 de novembre, s'emetrà a la televisió pública catalana, TV3, segons ha indicat el partit en un comunicat.