Publicat 28/10/2019 12:00:57 +01:00CET

Ciutadans denuncia en un vídeo electoral que l'independentisme tapa els problemes amb llaços grocs

Imatge del vídeo electoral de Ciutadans sobre els llaços grocs.
CIUDADANOS

MADRID, 28 oct. (EUROPA PRESS) -

Ciutadans ha publicat aquest dilluns un vídeo electoral en què defensa que el president de la Generalitat, Quim Torra, i l'independentisme no solucionen "els problemes reals dels espanyols", sinó que només miren de "tapar-los" amb llaços grocs.

El vídeo mostra situacions quotidianes que es pretenen resoldre simplement posant un llaç groc, el símbol que exhibeixen els qui se solidaritzen amb els polítics i activistes condemnats a presó pel procés. Des d'un gra a la cara d'un adolescent fins a uns gràfics amb mals resultats d'una empresa, passant per un bony a la carrosseria d'un cotxe o una esquerda a la paret.

En aquest últim cas, una dona pregunta a un home per què ha col·locat un llaç groc sobre l'esquerda, i ell li respon: "He vist per la tele que aquests llaços grocs poden tapar qualsevol problema".

S'EMETRÀ A TV3

Mentrestant, a la televisió hi apareixen imatges del president de la Generalitat, Quim Torra, i d'altres polítics independentistes catalans que porten llaços grocs a la solapa i alguns també a les mans. En finalitzar l'espot, hi apareix aquesta frase: "Els llaços grocs no tapen els problemes reals".

Aquest espot, que s'emmarca en la campanya per a les eleccions generals del 10 de novembre, s'emetrà a la televisió pública catalana, TV3, segons ha indicat el partit en un comunicat.