Publicat 1/4/2019 14:58:28 +02:00CET

Chacón viatja a una fira empresarial d'indústria 4.0 a Alemanya amb dotze empreses catalanes

Chacón viatja a una fira empresarial d'indústria 4.0 a Alemanya amb una delega
GENERALITAT DE CATALUNYA

BARCELONA, 1 abr. (EUROPA PRESS) -

La consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, ngels Chacón, ha encapalat una delegació de dotze empreses catalanes a Alemanya per visitar la fira empresarial Hannover Messe sobre indústria 4.0, que és la més important a nivell mundial en aquest sector, amb més de 220.000 visitants i 6.500 expositors internacionals.

En un comunicat aquest dilluns, la Conselleria ha informat que l'objectiu d'aquesta missió empresarial és "internacionalitzar el sector industrial catal i accelerar la transformació tecnolgica cap a la indústria del futur".

A més, aquesta delegació, de la qual també han format part la directora general d'Indústria, Matilde Villarroya, i el conseller delegat d'Acció, Joan Romero, mantindr reunions de treball amb multinacionals líders del sector de la indústria 4.0.

Compta amb la participació d'una dotzena d'empreses emergents, pimes, companyies i centres tecnolgics catalans, que estaran situats fins divendres al pavelló de Catalunya dins la fira, on podran presentar els seus productes i solucions als principals actors del sector, conixer socis i nous clients, guanyar visibilitat i obrir-se a mercats internacionals.

Les dotze empreses són: Fema, Irontech Solutions, Isee, Misati, Wideum Solutions, Promaut, Sigma Industrial Precision, Steema Software, Tai Smart Factory, Tracktio, Eurecat i Leitat.

REVOLUCIÓ INDUSTRIAL

Després de reunir-se amb aquestes empreses, Chacón ha assegurat que la transformació de la indústria catalana és una prioritat per al Govern, i que "estar al costat de l'empresa per acompanyar-la en la revolució industrial" i impulsar la seva presncia en fires internacionals com aquesta.

Ha destacat que és la primera vegada que Catalunya participa en un pavelló en aquest esdeveniment "on ja hi ha més empreses catalanes que d'altres pasos referents en el camp de la innovació", entre els quals ha esmentat Irlanda, Finlndia i Dinamarca.

"Som una de les regions més industrials d'Europa, tenim un sector TIC molt potent i sobretot molt de talent", ha defensat la consellera, que ha insistit que Catalunya est preparada per fer front a la quarta revolució industrial.

el més llegit

 1. 1

  El Govern recarregarà targetes menjador 15 dies més i pagarà dos mesos a la concertada

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) distribueix test ràpids de Covid-19 i rep material sanitari

 3. 3

  La pandèmia de coronavirus supera el milió de contagis i deixa més de 51.000 morts

 4. 4

  Coronavirus.- La residència de gent gran de Capellades (Barcelona) registra 24 morts

 5. 5

  Coronavirus.- Badalona (Barcelona) demana a les gasolineres no vendre aliments entre les 21 i les 6 hores