Publicat 16/6/2020 19:04:23 +02:00CET

Chacón demana a Seat trobar en el Govern un soci en la "nova era" de la mobilitat

La consellera d'empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, en la inauguració de Casa Seat a Barcelona, el 16 de juny de 2020.
PAU VENTEO - EUROPA PRESS

   BARCELONA, 16 juny (EUROPA PRESS) -

   La consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, ha demanat a Seat trobar en el Govern un soci en la "nova era" de la mobilitat, davant els reptes i les oportunitats que planteja.

   Ho ha dit aquest dimarts durant la inauguració de Casa Seat a Barcelona, en la qual també han participat la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfica, Teresa Ribera, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

   Chacón ha situat aquesta "aliança" per la qual ha apostat entre Seat i l'Executiu català en el marc d'un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

   Per a la consellera, Seat "ha entès perfectament" el significat de la col·laboració público-privada, com a mostra Casa Seat, a més de fomentar el seu paper com a empresa tractora per a una nova indústria de l'automoció.

   "Casa Seat és un exemple d'aquest canvi que estem experimentat", ha defensat Chacón, que ha ressaltat que és un espai que permetrà explotar el futur de la mobilitat i està obert a tots.

Contador