Cervesa, paella i la combinació poble-platja, el millor de l'estiu per als catalans

Publicat 13/8/2019 14:28:30CET
Consumo de cerveza
CERVECEROS DE ESPAÑA

BARCELONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

La cervesa, la paella i la combinació poble-platja en companyia de la parella i la família són el millor de l'estiu per als catalans, segons les conclusions d'un estudi que ha dut a terme Madison Market Research per a Cerveceros de España que identifica les preferències socials i culturals de la població per a les seves vacances estivals.

"La cervesa és part de la cultura dels espanyols i eminentment social, un producte molt nostre que es consumeix de manera homogènia i transversal en tots els moments importants del dia i en totes les comunitats autònomes de manera moderada i responsable i acompanyada d'una mica de menjar", ha afirmat el director general de Cerveceros de España, Jacobo Olalla Marañón.

Entre els mesos de juny i setembre a Espanya es consumeix el 31% de la cervesa de tot l'any, una mica més d'11 milions d'hectolitres, i l'estiu és el moment de l'any en què més cervesa es consumeix.

Per aprofundir en la imatge de l'estiu ideal, l'estudi es pregunta quin lloc representa l'estiu ideal dels catalans i és la combinació de platja i poble (40,2%), seguit d'unes vacances a la seva platja preferida (25,1%).