Publicat 12/4/2019 19:31:03 +02:00CET

Cellografica Gerosa inaugura installacions a Olrdola (Barcelona) invertint 13 milions

Cellografica Gerosa inaugura installacions a Olrdola (Barcelona) invertint 13 milions
GEROSA

BARCELONA, 12 abr. (EUROPA PRESS) -

Cellografica Gerosa, que fabrica film per a envasos flexibles, ha inaugurat aquest divendres les seves noves installacions de gairebé 12.000 metres quadrats al polígon Sant Pere Molanta d'Olrdola (Barcelona), segons un comunicat de l'empresa.

Des d'Olrdola subministren embalatges d'alta qualitat per a la indústria alimentria de 35 pasos dels cinc continents, amb una facturació de 50 milions anuals i 175 treballadors, que preveuen augmentar fins a 200 "en poc temps".

És la segona planta de la companyia a Olrdola, i aquesta inversió forma part del pla estratgic d'expansió de l'empresa, que "preveu un creixement exponencial de 2 milions d'euros anualment, en els propers anys".

Gerosa treballa amb materials biodegrables i recupera tot el dissolvent de les tintes i adhesius que fa servir, i la nova planta inclou una sala per tallar i rebobinar materials, dotada d'una atmosfera d'alta puresa per produir films destinats al sector agroalimentari i farmacutic.

L'empresa, fruit de la fusió de Vescoflex i Gerosa el 1993, ha contribut a internacionalitzar el grup Gerosa, que avui té 5 centres productius (2 a Itlia, 2 a Espanya, 1 a Romania) a més de 4 delegacions comercials (Frana i Alemanya), i la seu del grup est en Inverigo, a prop de Mil (Itlia).

A l'acte han assistit el president de Cellografica Gerosa, Claudio Gerosa; el de Gerosa Group, Ruggero Gerosa; el secretari d'empresa de la Generalitat, Joaquim Ferrer; el cnsol a Barcelona, Lucilla Gaia Danese; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i la presidenta honoraria de la Cambra Italiana a Barcelona, Emanuela Carmenatti, entre d'altres.

Claudio Gerosa ha explicat que han anat invertint sempre que ho han considerat essencial per al seu futur: "Les crisis vénen i van, per quan acaben has d'estar preparat per enfrontar els nous escenaris", i considera que ells ho estan.