Publicat 07/01/2019 19:10CET

Cellnex emetr bons convertibles per fins a 200 milions amb venciment el 2026

Seu de Cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 7 gen. (EUROPA PRESS) -

El consell d'administració de Cellnex ha aprovat dur a terme una emissió addicional de bons snior, no garantits i convertibles per accions ordinries per un import nominal de 150 milions d'euros, ampliables a 50 milions addicionals, amb venciment el 16 de gener del 2026.

Segons ha comunicat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquesta nova emissió tindr com a destinataris exclusivament a inversors professionals.

"Cellnex pretén allargar el venciment mitj del seu deute emetent un nou instrument a llarg termini a un cost materialment inferior al seu cost d'endeutament mitj actual", ha indicat la companyia.

Arribada la data de venciment, els bons que no s'haguessin convertit o canviat, amortitzat o recomprat i cancellat amb anterioritat s'amortitzaran completament pel seu import nominal.

Aquests nous bons tindran un import nominal de 100.000 euros i reportaran un inters fix anual de l'1,50%, pagader anualment per períodes venuts el 16 de gener de cada any, sent la primera data de pagament d'interessos el 16 de gener del 2020.

D'aquesta manera, els termes i condicions dels nous bons són els de l'emissió de bons snior per import de 600 milions d'euros a l'1,50% d'inters i amb venciment el 2026 duta a terme per Cellnex el 16 de gener del 2018 amb l'objectiu que siguin fungibles amb els bons originals des de la data d'emissió.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés