Publicat 6/2/2019 17:05:44 +01:00CET

Cecot refora l'acompanyament i assessorament a les pimes perqu siguin en més concursos

TERRASSA (BARCELONA), 6 febr. (EUROPA PRESS) -

Cecot reforar l'rea d'assessorament en contractació administrativa amb l'objectiu d'incrementar l'accés a les pimes als concursos convocats des del sector públic, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

L'assessor de Cecot en contractació pública, José Luis Martínez, ha especificat que s'ajudar "ja sigui com a subcontractistes o contractista principals", perqu suposar noves expectatives i oportunitats per a la majoria de negocis.

La mesura va acompanyada de l'entrada en vigor al mar del 2018 de la Llei de Contractes del Sector Públic (LCSP) amb l'objectiu de facilitar l'accés de les pimes a la contractació d'aquest mbit, que suposa el 20% del PIB, segons dades de l'Observatori de Contractació Pública.

Martínez ha subratllat que la iniciativa de la patronal catalana, que es dur a terme aquest any, pretén potenciar la informació dels concursos públics, especialment a Catalunya.

L'entitat empresarial ha situat el sector per sota del 40% dels contractes públics de la diferents administracions a nivell europeu, malgrat que suposen més del 98% de les empreses a la Unió Europea.