Publicat 29/4/2019 14:11:48 +02:00CET

Cecot demana al proper Govern central consens polític per "resoldre el conflicte territorial"

Atur.- Cecot augura que l'augment de cotitzadors i la reducció de l'atur es mantindran el primer semestre
EUROPA PRESS - Archivo

TERRASSA (BARCELONA), 29 abr. (EUROPA PRESS) -

La patronal Cecot ha demanat al Govern que es formi després de les eleccions generals d'aquest diumenge consens polític per "resoldre el conflicte, des de la política, territorial" amb Catalunya.

El president de l'organització, Antoni Abad, ha assenyalat que davant d'un escenari sense majories absolutes, "ser necessari apostar per la cultura del dileg" per aprofundir en les reformes econmiques que necessita Espanya, així com el refor de la creació d'ocupació i resoldre els conflictes territorials, i ha considerat que els tres són assumptes urgents, segons ha indicat aquest dilluns en un comunicat.

Així mateix, ha posat l'accent en els acords entre les forces polítiques per aconseguir estabilitat i d'aquesta manera, "poder desenvolupar reformes pendents i impulsar noves propostes que trenquin l'immobilisme de l'última dcada".

En aquest sentit, Abad ha recalcat que l'empresariat "només entendr estar en la taula en qu es decideixin les reformes que afectin el desenvolupament empresarial i creixement econmic", i ha destacat especialment el paper de la mitjana i petita empresa.

Abad ha assegurat que "només cal que hi hagi voluntat política" per aconseguir un pacte entre els diferents partits i ha recordat que la patronal va elaborar un document amb mesures i propostes per millorar la competitivitat de les pimes i estimular l'economia.

el més llegit

 1. 1

  Els treballadors autoconfinados en una residència de Lleida tornen a la seva casa

 2. 2

  Un centenar de voluntaris de L'Hospitalet (Barcelona) ajuden persones vulnerables

 3. 3

  Girona preveu una ampliació d'UCI per atendre a pacients crícitcos

 4. 4

  ERC crea un grup de treball per a la "reconstrucció del país" després de la pandèmia

 5. 5

  Successos.- Moren tres persones en un accident amb dos camions i un cotxe a Cornellà (Barcelona)