Publicat 12/4/2019 15:37:38 +02:00CET

Cecot demana als candidats a l'Alcaldia de Terrassa que estudin l'estat dels comeros

TERRASSA (BARCELONA), 12 abr. (EUROPA PRESS) -

Cecot Comer ha enviat un document als candidats que concorren en les eleccions municipals del 26 de maig a Terrassa (Barcelona), en el qual, entre d'altres coses, reclama un estudi de salut comercial de la ciutat.

En el text s'ha demanat també estudiar els hbits de compra i que estableixin "línies mestres d'una pla estratgic" que permeti ressituar la localitat com un referent d'xit comercial, segons ha informat aquest divendres en un comunicat.

La demanda ha nascut fruit del "constant degoteig" de tancaments de negocis, tant d'establiments locals com de diferents marques i franquícies, i ha qualificat la iniciativa de la patronal de projecte de ciutat, que passa la voluntat de les diferents formacions.

Ha apuntat alguns suggeriments com vincular la regidoria específica de comer dins de la de promoció econmica i buscar "una proposta de singularització de la ciutat aprofitant els actius" dels quals disposa, com les universitats, el Parc Audiovisual de Catalunya, l'Escola d'Audiovisuals de Catalunya (Escac) i el patrimoni cultural, entre d'altres coses.

Així mateix, ha incls entre les seves peticions que s'exigeixi al Govern acabar la B-40, perqu permetria "establir estratgies per atreure la població" de la comarca del Baix Llobregat.