Publicat 12/4/2019 0:59:27 +02:00CET

Cayetana Álvarez de Toledo crida els catalans demòcrates a sortir del seu "exili interior"

28A.- Álvarez De Toledo Crida Als Votants A Sortir Del seu "Exili Interior"
EUROPA PRESS

   Obre campanya apellant a la "responsabilitat histrica del PP" per impedir que governi Sánchez

   BARCELONA, 12 abr. (EUROPA PRESS) -

   La candidata del PP a les eleccions generals per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ha obert campanya cridant els catalans demcrates i liberals a sortir del seu "exili interior" i tornar a l'esfera pública.

   Davant més d'un centenar de persones congregades a l'espai Camps Elisis de Barcelona, ha demanat el vot per al PP per retornar l'autonomia a Catalunya enfront del nacionalisme --ha dit--, que en la seva opinió és qui va suspendre aquesta autonomia, i ha afegit: "Tenim un encrrec polític per també un encrrec moral: el rescat democrtic de Catalunya".

   Ha qualificat el president Pedro Sánchez de "vanitós útil per al separatisme i ínútil per a Espanya", i ha assegurat que ell mateix sap que no té futur fora de l'independentisme perqu només pot ser president a costa de la igualtat i la llibertat dels espanyols, i de la Constitució, en les seves paraules.

   Álvarez de Toledo ha lamentat la protesta contra ella d'aquest dijous en la UAB, i ha acusat els independentistes de voler fer seves les institucions, i a la direcció de TV3 d'apropiar-se de la televisió pública: "Aix és part d'aquest procés, que s'ha anat apropiant d'aquests espais de llibertat".

   A més, ha negat que Espanya pateixi un problema de democrcia i ha dit que, si n'hi ha, est a Catalunya, on veu un sufocant imperi de la identitat, segons les seves paraules: "Nosaltres insistirem en la defensa de l'Espanya del 78".