Publicat 13/06/2021 15:57CET

Catalunya lidera un projecte per a l'accés de pimes a licitacions públiques internacionals

BARCELONA, 13 juny (EUROPA PRESS) -

Catalunya, a través de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (Acció), liderarà el projecte europeu 'Goose', que té com a objectiu impulsar l'accés de pimes a licitacions públiques internacionals.

La iniciativa durarà tres anys i tindrà un pressupost superior al mig milió d'euros, cofinançat per la Unió Europea en el marc del programa 'Cosme', informa la Conselleria d'Empresa i Treball aquest diumenge en un comunicat.

Es treballarà amb clústers i altres associacions empresarials per donar suport en la destinació, assessoria i formació de més de 600 pimes europees i en el projecte participen la Cambra de Comerç i Indústria d'Estònia, Flanders Investment & Trade i la Cambra de Comerç i Indústria d'Eslovènia.

S'abordaran les oportunitats de licitacions públiques internacionals a Xile, Colòmbia, Noruega, Servia, el Japó i el Vietnam en els sectors de l'economia verda, les TIC, les 'smart cities' i la 'smart health'.

En la primera fase es dissenyarà l'estratègia d'internacionalització amb un pla d'actuacions, i en la segona s'organitzaran sessions de formació, missions conjuntes a l'estranger, jornades de networking, un servei de mentoría, i es crearà una plataforma virtual.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés