Caser Seguros pren el 51% del negoci assegurador de vida de Crèdit Andorrà al Principat

Publicat 25/11/2019 15:37:17CET
Seu central de Crèdit Andorrà
CRÈDIT ANDORRÀ/EDUARD COMELLAS - Archivo

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 25 nov. (EUROPA PRESS) -

Crèdit Andorrà i Caser Seguros han aconseguit un acord pel qual la companyia espanyola pren el 51% del negoci assegurador de vida del grup financer a Andorra.

Aquesta operació està pendent d'obtenir les autoritzacions de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions i de l'Autoritat Financera Andorrana (AFA), han informat totes dues entitats aquest dilluns en un comunicat conjunt.

D'aquesta manera, la cartera de Crèdit Assegurances se segrega en dues companyies: Crèdit Assegurances per a plans d'estalvi i pensions -participada íntegrament per Crèdit Andorrà- i CA Vida Assegurances -participada per Crèdit Andorrà en un 49% i Caser Seguros en un 51%-.

Es mantindran sense canvis l'oferta de productes i serveis, l'estructura comercial mitjançant les oficines de Crèdit Andorrà, l'oficina de l'asseguradora -situada a l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes-Engordany- i les corredories.

El conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, ha explicat que el negoci assegurador "és i continuarà sent un pilar estratègic" per al grup, perquè les assegurances són una activitat complementària a la naturalesa del mateix negoci bancari.

Per la seva banda, el director general de Caser Seguros, Ignacio Eyriès, ha valorat les capacitats i coneixements de l'asseguradora en la distribució bancasseguradora, així com la diversificació i innovació de la seva proposta en el ram de vida: "A més, és el primer acord que signem a Andorra, on esperem poder intensificar la nostra activitat".