Publicat 31/5/2020 13:04:21 +02:00CET

Casado recorda els dos anys de la moció de censura de Sánchez: "Han degradat les institucions"

Vídeo del PP en el qual recorda la moció de censura "injusta" que va portar a Sánchez al poder i en el qual assegura que "els espanyols no es mereixen un govern que els esmenta"
PP - Archivo

   MADRID, 31 maig (EUROPA PRESS) -

   El president del PP, Pablo Casado, ha recordat aquest diumenge la moció de censura "injusta" que fa dos anys va acabar amb el Govern 'popular' de Mariano Rajoy i va portar al socialista Pedro Sánchez al poder.

   "Es compleixen dos anys d'una moció de censura injusta que va portar a Sánchez al poder amb els comunistes, independentistes i batasunos", ha assenyalat Casado a través de Twitter.

   Al seu parer, des de la moció de censura, els socialistes "han degradat les institucions i han destruït l'ocupació i el benestar", escriu Casat.

   El tuit ve acompanyat d'un vídeo en el qual el PP assegura que "els espanyols no es mereixen un govern que els menteixi". En el vídeo, els 'populars' es pregunten si els socialistes "dignifiquen la democràcia", i recullen fragments de declaracions de Sánchez en qupè el president parla de convocar eleccions "al més aviat possible" però també d'"esgotar la legislatura".

   També esmenta el cas ERE i critica la "xafogor del CIS" i la "manipulació de TVE" durant aquests dos anys de Govern, així com que la fiscalia sigui "socialista", hi hagi hagut "opacitat", "intromissió" i el PSOE s'hagi dedicat, segons el PP, a "controlar els mitjans" i a "purgar".