Actualitzat 13/5/2020 11:45:04 +00:00 CET

Casado rebutja defensar les mesures de Sánchez perquè "arruïnaran Espanya"

El líder del PP, Pablo Casado, en la sessió de control que se celebra al Congrés, Madrid (Espanya), 13 de maig del 2020.
Pool

MADRID, 13 maig (EUROPA PRESS) -

El president del PP, Pablo Casado, ha descartat fer costat al Govern central en les seves mesures econòmiques per fer front a la crisi, perquè considera que "arruïnaran Espanya", mentre que el president Pedro Sánchez ha replicat que "la unitat també salva empreses i llocs de treball".

"Si una cosa s'ha demostrat amb aquesta crisi és que el camí per avançar en la recuperació és el de la unitat. La unitat salva vides i també pot salvar empreses i llocs de treball", ha assegurat Sánchez sobre les perspectives econòmiques de l'executiu en la sessió de control al Congrés dels Diputats.

Sánchez ha qualificat les crítiques del líder de l'oposició d'"arguments de cartó pedra" i ha demanat a Casado "que abandoni la confrontació i que sumi i cooperi" en la Comissió per a la reconstrucció econòmica i social del Congrés que arrenca aquesta setmana al Congrés.

Tot plegat, després de l'exigència del líder del PP d'aixecar l'aplicació de l'estat d'alarma i "substituir-lo per la legislació bàsica", una cosa que, ha assegurat, "aconsella la Unió Europea i ja ha assumit gran part dels seus estats".

Contador