Publicat 26/3/2019 13:07:49 +01:00CET

Casado diu, davant d'un grup de nens, que Torra l'est "fent grossa" i que Puigdemont "ha d'anar a la Policia"

Pablo Casado participa aquest dissabte en un acte públic a Mrida, esmorza en Ba
@POPULARES

MADRID, 26 mar� (EUROPA PRESS) -

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat davant d'un grup de nens que l'expresident de Catalunya Carles Puigdemont i el seu successor, Quim Torra, "s'han portat molt malament" i ha criticat que el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, els deixi fer el que "els dona la gana". Segons ha afegit, vol "posar-los en ordre".

Casado s'ha enfrontat a les preguntes dels més petits a Telecinco, cadena que ha inaugurat una secció titulada '28A. Érase una vez.... en Moncloa'. Entre les qüestions d'actualitat política, li han preguntat si aplicaria l'article 155, si triaria de parella Santiago Abascal o Albert Rivera, o si optaria per Torra o Puigdemont en cas d'haver de pujar en un ascensor.

En aquesta última pregunta, ha dit que "cap dels dos" perqu "s'han portat molt malament". "I un d'ells quan arribi a Espanya ha d'anar a la Policia", ha dit, en allusió a Puigdemont, que resideix a Brusselles des de l'any passat. "I l'altre est molt desobedient i, com dieu vosaltres, l'est fent grossa a Catalunya", ha postillat.

Casado ha afirmat davant dels nens --en una entrevista ja gravada-- que "algú ha de posar ordre" perqu si no "aix és un desastre". "La veritat, la veritat, la veritat és que no m'agradaria trobar-me amb cap dels dos perqu una de les coses que vull fer és posar-los en ordre, perqu ara el nostre amic Pedro Sánchez els deixa fer el que els dona la gana", ha manifestat.

En el cas d'haver de triar, en ser preguntat un altre cop pels nens, ha dit que "és pitjor Puigdemont perqu l'est buscant la Policia". "I si em trobo en un ascensor amb Puigdemont hauria de trucar a la Policia i dir 'És aquí, s'havia escapat'", ha assenyalat.

També ha defensat davant dels petits l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, que és la "llei" que diu a tothom qu ha de fer. "Si hi ha una persona, com Torra, que est fent coses que estan mal fetes ha de venir el Govern d'Espanya a dir 'així no es fan' i complir amb la llei", ha afegit.