Publicat 13/4/2019 11:56:29 +02:00CET

Casado demana el vot per frenar els independentistes i "consagrar" una Espanya més unida que "recuperi el rumb"

Casado demana el vot per frenar els independentistes i "consagrar" una Espanya més unida que "recuperi el rumb"
EUROPA PRESS

BURGOS, 13 abr. (EUROPA PRESS) -

El president del Partit Popular i candidat a la Presidncia del Govern, Pablo Casado, ha demanat aquest dissabte a Burgos el vot per frenar els independentistes i "consagrar" una Espanya més unida que "recuperi el rumb".

Casado, qui ha participat en una trobada amb afiliats 'populars' burgalesos, ha insistit que el PP representa el "valor segur" que altres partits no poden garantir i ha destacat la importncia de "rescatar" Espanya de la crisi.

Tot aix, segons ha dit, frenant l'avan d'independentistes i batasuns, en una campanya electoral que "va del dia a dia" per també de la prpia histria espanyola. "Va d'Espanya i del seu futur", ha recalcat.

Pablo Casado ha remarcat la necessitat d'evitar que se cedeixi la prpia dignitat de la unitat nacional "a canvi d'un grapat de vots" i ha arrems contra els qui "estan trencant Espanya i alhora estan cedint indults a canvi d'escons".

Casado, qui ha assegurat que a la capital burgalesa se sent com a casa, en tenir en ella alguns familiars i amics, ha animat als afiliats a demanar el vot per "millorar la vida dels espanyols".

En aquest sentit, ha sostingut que de la m del Partit popular es podr avanar en la millora de les pensions i la creació d'ocupació, així com en altres mbits com el de l'educació, les infraestructures o la indústria.

Casado ha arribat a la plaa Felipe de Abajo, al costat de l'entrada principal de la Seu, entorn de les 10.20 hores i all l'esperaven els cap de llista 'populars' al Congrés i al Senat, Sandra Moneo i Javier Lacalle, respectivament, al costat d'un nodrit grup d'afiliats i simpatitzants.

Després de realitzar-se una "foto de família", Casado ha accedit a l'interior d'un restaurant de la zona per mantenir una trobada amb els afiliats que s'havien desplaat per compartir amb ell aquest moment.

Entre els assistents, es trobaven el president provincial del PP, César Rico; el secretari provincial dels 'populars', Borja Suárez, i altres representants de la formació en diferents instncies, com Jaime Mateu, Begoña Contreras i Cristina Ayala.