Publicat 6/5/2019 11:17:58 +02:00CET

Casado compara el seu revés en les generals amb el de Rajoy el 2008

III Romiatge del PP provincial de la Corunya en O Pi (la Corunya)
Álvaro Ballesteros - Europa Press

MADRID, 6 maig (EUROPA PRESS) -

El líder del PP, Pablo Casado, ha comparat els "molt mals" resultats que ha aconseguit en les eleccions del 28 d'abril amb el que va passar en les eleccions del març del 2008, quan el socialista José Luis Rodríguez Zapatero, també va guanyar el PP. No obstant això, ha assenyalat que "el temps, al final va col·locar cadascú al seu lloc". A més, ha recalcat que "no hi ha lloc per a la resignació" i ha afegit que estan "a punt per afrontar" les autonòmiques, les municipals i les europees del mes de maig.

En un esmorzar informatiu organitzat per Fórum Europa per presentar la conferència de la candidata del PP, Isabel Díaz Ayuso, Casado ha afirmat que el que ha passat en aquesta campanya li recorda la del 2008 perquè hi ha hagut un resultat "tan decebedor" com llavors. Així, ha subratllat que llavors també van dir "la veritat", van ser "els visionaris" sobre la crisi i no "van aplaudir aquesta genial" estratègia del PSOE d'"aliar-se amb els nacionalistes" per aconseguir més vots al País Basc i Catalunya.

"De la mateixa manera que llavors, puc dir que el temps ens donarà la raó", ha abundat Pablo Casado, per remetre's al seu discurs en la Convenció Nacional que el PP va celebrar al gener en què parlava d'un projecte de "centre, reformista i liberal" centrat a "eixamplar" la base del partit i a obrir "portes i finestres".

DEMANA A Cs ACLARIR LA SEVA POLÍTICA DE PACTES

Davant d'aquestes eleccions del 26 de maig, Casado ha afirmat que el PP "surt a guanyar", a "servir els espanyols" i a plantejar "un projecte basat en l'eficàcia" i amb els "millors equips de gestió". A més, i en el cas concret de Madrid, ha subratllat que el Partit Popular és la formació que "millor" ha respost les necessitats "dels madrilenys".

Després d'insistir que el PP va obtenir uns resultats "molt dolents" el 28 d'abril, el president del Partit Popular ha recordat les conseqüències de la fragmentació política i ha apel·lat a anar "junts" per "aglutinar" la confiança en el projecte que "millor pot representar la prosperitat i el futur" d'Espanya. Dit això, ha demanat a Cs que aclareixi la seva política d'aliances electorals davant les eleccions del 26 de maig.