Casado compara Sánchez amb Boris Johnson i avisa: "Espanya no mereix unes altres eleccions ni un president com vostè"

Actualitzat 11/9/2019 10:57:02 CET
- Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 11 Set. (EUROPA PRESS) -

El president del PP, Pablo Casado, ha recalcat aquest dimecres que Espanya "no mereix unes altres eleccions" generals, però tampoc un president del Govern central com l'actual cap de l'Executiu en funcions, Pedro Sánchez. Dit això, ha comparat el líder socialista amb el primer ministre britànic, Boris Johnson.

"Vostè comença a recordar el senyor Johnson. Ell retorça la llei per tancar el Parlament. Vostè retorça el reglament per no rendir-hi comptes", ha afirmat Casado en la seva intervenció en el ple del Congrés relatiu a les últimes cimeres europees.

LA DIADA

Coincidint amb la celebració de la Diada, Casado ha censurat les últimes declaracions del president de la Generalitat, Quim Torra, en què cridava a "segar les cadenes" i apel·lava a la "rebel·lió", i ha recriminat a Sánchez que pugui arribar a acords amb ell i el seu partit, com a la Diputació de Barcelona.

Casado --que ha pujat sense papers a la tribuna d'oradors--, ha
criticat durament que el PSN votés amb Bildu contra el Tribunal Constitucional al Parlament de Navarra sobre la llei d'abusos policials que, al seu judici, "equipara els botxins amb les víctimes".