Publicat 10/2/2020 11:56:46CET

Casa Seat obrirà les portes la diada de Sant Jordi

Casa Seat
SEAT

Impulsarà el debat sobre la mobilitat del futur

BARCELONA, 10 febr. (EUROPA PRESS) -

Casa Seat, l'espai que la marca automobilística ha impulsat a la confluència del passeig de Gràcia i l'avinguda Diagonal de Barcelona, obrirà les portes el 23 d'abril, dia de la diada de Sant Jordi, en "homenatge a la ciutat que va veure néixer Seat fa gairebé 70 anys".

L'objectiu d'aquest espai és contribuir a crear la mobilitat del futur, fomentant la difusió d'idees, el debat i la trobada al voltant de la sostenibilitat, el disseny, la tecnologia i l'empresa, entre altres temàtiques, ha informat Seat en un comunicat.

Casa Seat també inclourà concerts, trobades amb creadors, exposicions artístiques i tota mena d'expressions culturals, i els visitants també podran accedir a una zona de restauració, així com a un espai de treball obert a trobades i projectes innovadors.

El vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths, ha posat en valor que Casa Seat és un tribut a Barcelona: "Per això hem decidit inaugurar l'espai al públic el 23 d'abril. És un dels dies més especials de l'any per a la ciutat i per a la cultura, i volem formar part d'aquesta jornada".

ARQUITECTURA I DISSENY

Per impulsar aquest projecte, Seat ha comptat amb la col·laboració de l'arquitecte Carlos Ferrater (estudi OAB), al capdavant de la remodelació de l'edifici, i l'interiorista Lázaro Rosa-Violán, un dels professionals amb més projecció internacional, que lidera el disseny d'aquest espai.

El director de Casa Seat, Gabriele Palma, ha comentat: "A partir del dia de Sant Jordi, el futur de la mobilitat tindrà un punt de trobada a Casa Seat. Desenvoluparem continguts vinculats amb la tecnologia, la innovació, l'empresa, i també amb l'art, el disseny, la cultura i les tendències urbanes".

L'espai ja es pot visitar a través de la pàgina web www.casa.seat, en què les persones interessades poden obtenir més informació sobre el projecte i mantenir-se informades sobre les novetats relacionades amb l'espai i la programació.

Contador