Publicat 17/6/2019 11:11:27CET

Carmena renuncia a la seva acta de regidora: "Jo ja no soc ningú"

AMP2.- Carmena renuncia a la seva acta de regidora: "Jo ja no sóc ningú"
EUROPA PRESS

Se'n va de la Plaça de la Villa de Madrid agraint la feina dels mitjans, "sempre afectuosos" amb ella, i aturant-se a contemplar les flors dels balcons de l'antiga Casa Consistorial

MADRID, 17 juny (EUROPA PRESS) -

L'exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena ha arribat caminant a les 9 hores al registre de la Plaça de la Villa per renunciar a la seva acta de regidora al Consistori de la capital.

Ho ha fet acompanyada pel seu escorta i sense voler fer declaracions extenses als mitjans. "Jo ja no soc ningú", ha dit entre somriures als periodistes.

A la Plaça de la Villa ha estat rebuda pel secretari del ple, Federico López de la Riva, davant del qual entregarà l'acta. Fidel al seu costum de matinar, Carmena ha arribat a primera hora del matí a presentar formalment la seva renúncia.

Pretenia que fos un acte discret, com explicava dies enrere el seu personal de confiança, però des de les 8 hores, quan obre el registre, ja hi havia premsa esperant-la.

"No faré declaracions, estimats amics, jo aquí ja no soc ningú. Avui aquí renuncio", ha declarat als mitjans. Carmena ha afirmat sentir-se "molt bé". "Ja veurem", ha contestat a la pregunta de què farà a partir d'ara.

Carmena ha estat a les dependències del registre 30 minuts. Després sortia del número 4 de la Plaça de la Villa i s'aturava uns minuts a parlar amb la premsa. "No és un comiat, comiat. Ens continuarem trobant moltes vegades a la vida", deia als periodistes.

L'exalcaldessa ha agraït la tasca dels mitjans de comunicació perquè amb ella han estat "molt bons i sempre afectuosos, a més sempre treballant molt i esperant". "Gràcies a tots", ha reblat.

Fidel al seu estil, Manuela Carmena s'ha aturat entre el núvol de periodistes, càmeres i fotògrafs per veure les flors dels balcons de l'antiga Casa Consistorial de la Plaça de la Villa. "Vaig a veure com estan les flors", explicava i, a continuació, demanava que ja la deixessin tranquil·la per continuar amb el seu passeig.

Al cap de pocs minuts d'allunyar-se de la Plaça de la Villa apareixia la número dos de la llista de Més Madrid, Marta Higueras, que ha intercanviat unes paraules amb el secretari del ple. La candidata que ocuparà el seu lloc en el seu escó serà la número 20 de la llista de Més Madrid, Carolina Pulido. Carmena és la segona regidora que renuncia al càrrec després del popular Alberto Ruiz-Gallardón.

el més llegit

 1. 1

  L'Ajuntament de Lleida demana suspendre els cobraments de lloguer temporalment

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) obre una línia 900 gratuïta per a empreses i autònoms

 3. 3

  Coronavirus.- Badalona (Barcelona) ofereix 200 places d'estacionament gratuït a sanitaris

 4. 4

  Coronavirus.- Educació fixa tenir en compte la situació de cada alumne en avaluar el confinament

 5. 5

  L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) obre una línia 900 gratuïta per empreses i autònoms