Publicat 18/11/2019 12:06:33 +01:00CET

Carmen Calvo espera "respecte al poder judicial i a la justícia"

La vicepresidenta del Govern central en funcions, Carmen Calvo, intervé en un acte polític a Bilbao (Espanya), dimecres 6 de novembre del 2019.
H.Bilbao - Europa Press

CÒRDOVA, 18 nov. (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta del Govern central i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat en funcions, Carmen Calvo, ha dit, pel que fa al judici per desobediència contra el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que espera que hi hagi "respecte al poder judicial i a la justícia".

En aquest sentit i en declaracions als periodistes durant una visita al CEIP Carmen de Burgos a Cabra (Còrdova), en la commemoració del seu 50è aniversari, Calvo ha afirmat que a Espanya es pot comptar "amb la tranquil·litat de tenir una democràcia, que té una gran qualitat en la seva justícia".

També espera que es compleixi amb "la gran obligació que tenim els qui ens trobem en un altre poder de l'Estat, com és l'executiu o en qualsevol altre poder de l'Estat al nostre país", quant a "l'acatament i respecte" en relació amb la llei i la justícia.

En conseqüència, el Govern espanyol respecta i acata "les sentències" i se sent "molt tranquil amb la qualitat de la justícia espanyola, perquè som una gran democràcia, tot i que alguns ho vulguin posar en dubte fora del nostre país".