Publicat 01/02/2019 16:28

Carme Ruscalleda s'incorpora a l'Acadmia Catalana de Gastronomia i Nutrició

Q.Vila, R.Agenjo, A.Carulla, C.Ruscalleda, A.Jaumandreu, C.Vilarrubí, .Sanclime
ACADMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ

BARCELONA, 1 febr. (EUROPA PRESS) -

La xef Carme Ruscalleda s'ha incorporat com a vocal en la nova taula directiva de l'Acadmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, juntament amb altres acadmics escollits pel seu president, Carles Vilarrubí, ha informat l'acadmia aquest divendres en un comunicat.

La nova taula est formada per Artur Carulla (vicepresident), Joan Font (secretari general), Alex Jaumandreu (tresorer) i els vocals Ramon Agenjo, Sergi Ferrer-Salat, Rosa Mayordomo, Valentí Roqueta, lvar Sanclimens, Joaquim Uriach i Quim Vila, a més de Ruscalleda.

Vilarrubí ha renovat la taula coincidint amb la meitat del seu mandat, com preveuen els estatuts de la institució, que compta amb la collaboració externa dels expresidents de l'acadmia, Lluís Bassat i Miquel Espinet.

L'acadmia és una corporació de dret públic que promou, divulga i protegeix la cuina i les activitats gastronmiques de les diferents comarques catalanes.

Va ser fundada el 1989 a Barcelona pel periodista, gastrnom i historiador Nstor Luján al costat d'un grup de gastrnoms, i segueix el model d'altres acadmies europees de gastronomia fundades al llarg del segle XX amb les quals hi té relacions institucionals.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés