Carme Ruscalleda s'incorpora a l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició

Q.Vila, R.Agenjo, A.Carulla, C.Ruscalleda, A.Jaumandreu, C.Vilarrubí, À.Sanclime
ACADÈMIA CATALANA DE GASTRONOMIA I NUTRICIÓ
Publicat 1/2/2019 16:28:42CET

BARCELONA, 1 Feb. (EUROPA PRESS) -

La xef Carme Ruscalleda s'ha incorporat com a vocal en la nova taula directiva de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, juntament amb altres acadèmics escollits pel seu president, Carles Vilarrubí, ha informat l'acadèmia aquest divendres en un comunicat.

La nova taula està formada per Artur Carulla (vicepresident), Joan Font (secretari general), Alex Jaumandreu (tresorer) i els vocals Ramon Agenjo, Sergi Ferrer-Salat, Rosa Mayordomo, Valentí Roqueta, Àlvar Sanclimens, Joaquim Uriach i Quim Vila, a més de Ruscalleda.

Vilarrubí ha renovat la taula coincidint amb la meitat del seu mandat, com preveuen els estatuts de la institució, que compta amb la col·laboració externa dels expresidents de l'acadèmia, Lluís Bassat i Miquel Espinet.

L'acadèmia és una corporació de dret públic que promou, divulga i protegeix la cuina i les activitats gastronòmiques de les diferents comarques catalanes.

Va ser fundada el 1989 a Barcelona pel periodista, gastrònom i historiador Nèstor Luján al costat d'un grup de gastrònoms, i segueix el model d'altres acadèmies europees de gastronomia fundades al llarg del segle XX amb les quals hi té relacions institucionals.

Contador
L'actualitat més visitada a Aldia.cat

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2019 Europa Press. Està expressament prohibida la redistribució i la redifusió de tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense previ i exprés consentiment.