Publicat 8/10/2019 18:39:24 +02:00CET

El Caravaning creix en oferta i espai en la seva "edició més gran"

Visitants miren un vehicle exposat en el saló
FIRA DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 8 oct. (EUROPA PRESS) -

El Saló Internacional del Caravaning ha crescut en oferta i espai en la seva "edició més gran", que se celebra del 12 al 20 d'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

En un comunicat aquest dimarts, Fira de Barcelona ha indicat que la 34a edició del saló ocuparà més de 36.000 metres quadrats i comptarà amb 130 empreses expositores que mostraran més de 700 vehicles.

Fira de Barcelona, que organitza el saló, ha remarcat que d'aquesta manera s'evidencia "el bon moment que viu el sector", i que s'ha reforçat l'aposta per les autocaravanes i 'campers' -furgonetes adaptades amb espai per a llits, cuina i lavabo-, d'acord amb les principals tendències del sector.

Ha assenyalat que el sector dedicat a les autocaravanes ocuparà més de 26.000 metres quadrats i comptarà amb 27 empreses expositores, quatre més que en l'edició anterior.

Les principals marques que participaran en aquesta edició seran Adria, Benimar, Bürstner, Carado, Caravelair, Comanche, Dethleffs, Elnagh, Fendt, Frankia, Hobby, Hymer, Knaus, Illusion, Laika, Mercedes, Pilote, Rapido, Rimor, SEA, Sterckeman i Volkswagen, entre d'altres.

Les furgonetes 'camper' són la segona àrea que més ha crescut en superfície expositiva, amb 1.000 metres quadrats més respecte a l'edició del 2018 i amb un total de 4.100 metres quadrats.