Publicat 18/11/2024 17:55

Caprabo i la Federació Catalana DOP-IGP impulsen el Calçot de Valls i l'Arròs de l'Ebre (Tarragona)

Un moment de la jornada
DAVID AIROB - CAPRABO

TARRAGONA 18 nov. (EUROPA PRESS) -

Caprabo i la Federació Catalana DOP-IGP han celebrat la Jornada Gastronmica de Productes de Proximitat del Calot de Valls amb segell d'Indicació Geogrfica Protegida (IGP) i l'Arrs del Delta de l'Ebre, amb segell de denominació d'origen protegida (DOP), informen en un comunicat conjunt aquest dilluns.

L'esdeveniment s'ha celebrat a l'espai Chef Caprabo del centre comercial l'Illa Diagonal de Barcelona i ha ofert un 'showcooking' amb un menú degustació maridat amb vins de la DO Empord i de la DO Terra Alta.

La jornada gastronmica s'emmarca en el Programa de Proximitat per Comarques de Caprabo, que té com a objectiu posar en valor els productes prxims, de qualitat i de temporada.

Hi han estat presents el president del Consell Regulador de la DOP Arrs del Delta de l'Ebre, Marcel Matamoros; el president de la IGP Calots de Valls, Dalmaci Clofent; la directora de la Federació Catalana DOP-IGP, Snia Pina, i el responsable de Producció de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero.

Pina ha destacat la importncia d'aquestes jornades, que permet ampliar el "treball divulgatiu i posar en valor els aliments existents a Catalunya amb aquests segells de qualitat".