Publicat 24/8/2020 17:00:53 +02:00CET

Caprabo estrena la nova plataforma de frescs al Prat de Llobregat (Barcelona)

Nova plataforma de frescs de Caprabo
CAPRABO

Té una superfície de 24.600 metres quadrats i 43 molls de càrrega

BARCELONA, 24 ago. (EUROPA PRESS) -

Caprabo ha estrenat la seva nova plataforma de frescs al Prat de Llobregat (Barcelona), amb una inversió de més de 20 milions d'euros, avançant així en el pla de transformació de la seva xarxa logística, segons ha informat en un comunicat aquest dilluns.

Amb la nova plataforma, amb 24.600 metres quadrats que se sumaran als 26.000 del centre de distribució a Abrera (Barcelona), la cadena de supermercats gestionarà més de 50.000 m2 de superfície logística, amb unes 12.000 referències.

La plataforma del Prat, amb 43 molls de càrrega, té 17.200 m2 destinats a productes frescos; i la resta seran per a la nova seu central de Caprabo i el seu supermercat digital, amb 3.400 i 4.000 m2 de superfície, respectivament, que es preveu que s'instal·lin abans de finals d'any.

El director de Logística de Caprabo, Asier Bustinza, ha explicat que la plataforma suposa "fer realitat" un dels projectes de transformació més rellevants dels últims 40 anys, guanyant eficiència i millorant el servei.

"Implica concentrar l'operativa de carn, xarcuteria, peix, fruita i verdura que reben cada dia les botigues de Caprabo en un únic espai", ha exposat.

FINS A 100 TONES DE FRUITA

Les noves instal·lacions compten amb tres zones amb temperatures d'entre dos i quatre graus per a cada tipus de producte, i té capacitat per gestionar 100 tones diàries de fruita i verdura, 70 tones de xarcuteria, 30 tones de carn i fins a 20 de peix.

Han estat construïdes per Cilsa, societat participada pel Port de Barcelona i Merlin Properties i gestora de la ZAL de l'enclavament portuari, i es troben en unes parcel·les també gestionades per Cilsa.

Fins ara, la gestió dels frescs requeia en les plataformes de Caprabo a Abrera i L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), estant la primera en procés d'ampliació i reforma.

Contador