Publicat 13/05/2024 15:55

Caprabo celebra la Jornada Gastronòmica de les DOP Mongeta del Ganxet i Fesols de Santa Pau

Fotografia de la Jornada Gastronòmica
DAVID AIROB - CAPRABO

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

Caprabo i la Federació Catalana Denominació d'Origen Protegida - Indicació Geogràfica Protegida (DOP-IGP) han celebrat la I Jornada Gastronòmica de Productes de Proximitat de la DOP Mongeta del Ganxet i la DOP Fesols de Santa Pau.

En un comunicat aquest dilluns, la cadena ha explicat que l'esdeveniment s'ha celebrat al supermercat de l'Illa Diagonal de Barcelona i ha disposat de la participació del cuiner i comunicador Pep Nogué, que ha fet dues elaboracions a partir dels dos productes.

El president de la Federació Catalana DOP-IGP, Josep Pere Colat, ha destacat el "valor de l'aposta de Caprabo" per acostar els aliments amb DOP i IGP als consumidors.

El responsable de Producció de Proximitat de Caprabo, Fernando Tercero, ha explicat que aquestes jornades permeten avançar en un dels eixos estratègics de l'empresa: "Promoure el coneixement i el consum de productes de proximitat".

Ha afegit que a més de presentar el producte i els seus usos culinaris, la trobada és "una manera original de donar a conèixer la varietat de productes i petits productors i cooperatives" amb les quals col·labora la cadena.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés