Publicat 15/10/2019 11:25:16 +02:00CET

Cancel·lats quatre vols entre les Balears i Barcelona per les protestes per la sentència

Vols cancel·lats i retards a l'Aeroport de Palma amb destinació a Barcelona
EUROPA PRESS

PALMA, 15 oct. (EUROPA PRESS) -

L'aerolínia Vueling ha cancel·lat aquest dimarts un total de quatre vols que tenien connexió entre els aeroports de les Balears i el de Barcelona per les mobilitzacions en protesta per la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes.

Segons ha informat Aena a Europa Press, en concret, s'han cancel·lat dos vols (un d'anada i un altre de tornada) entre Palma i Barcelona i dos més (també d'origen i destinació) entre Menorca i la ciutat comtal.

Al llarg d'aquest dilluns es van cancel·lar un total de 16 vols entre totes dues comunitats, sis van ser a Menorca; dos a Eivissa; i, finalment, vuit a Palma.

Segons van explicar fonts de l'aerolínia afectada a Europa Press, "les tripulacions no arribaven al canvi de torn" a l'Aeroport de Barcelona, i el mateix problema passava en els serveis de 'handling' i als filtres de seguretat.

La plataforma Tsunami Democràtic havia cridat els seus seguidors a paralitzar l'activitat de la infraestructura, i havia recomanat assistir-hi amb qualsevol mitjà de transport: cotxe, Aerobus, tren, metro, moto i taxi.