Canadell troba una "irresponsabilitat" que Sánchez no es reuneixi amb Torra

Publicat 21/10/2019 13:13:43CET
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell en el primer Automobile Talks, un nou fòrum d'automoció organitzat per la patronal catalana FECAVEM a Barcelona (Catalunya, Espanya), 9 d'octubre del 2019. (Foto d'arxiu)
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 21 oct. (EUROPA PRESS) -

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha considerat una "irresponsabilitat" que el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, no es reuneixi aquest dilluns amb el president de la Generalitat, Quim Torra, aprofitant la seva visita a Barcelona per interessar-se per l'estat de salut dels policies ferits durant els aldarulls de la setmana passada a la ciutat arran de la sentència de l'1-O.

"És inaudit i una irresponsabilitat que Sánchez no s'assegui a dialogar amb el legítim Govern de Catalunya per negociar una sortida a la situació actual", ha dit Canadell en declaracions als mitjans.

"Dins d'un Estat que reprimeix i no dialoga, hi tenim poc futur", ha continuat el president de la Cambra de Barcelona, que ha tornat a criticar el dèficit fiscal de l'Estat amb Catalunya.

Ha sostingut que les imatges de violència de la setmana passada no ajuden l'economia: "Ens agradaria que, sense renunciar a les mobilitzacions, desapareguin les imatges dels contenidors --cremant--".

No obstant això, el president de la Cambra de Barcelona ha afegit que és més gran l'impacte econòmic del dèficit fiscal de l'Estat amb Catalunya.

Canadell ha fet aquestes declaracions en el Fórum Europa Tribuna Catalunya, després de la conferència del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros.