Publicat 17/5/2019 15:17:17 +02:00CET

Camil Ros (UGT) avisa de la situació d'"emergència" de l'Hospital de Granollers

Grupo Jorge internalizará a sus 1.600 trabajadores a partir del 1 de julio
EUROPA PRESS

GRANOLLERS (BARCELONA), 17 maig (EUROPA PRESS) -

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha alertat aquest divendres de la situació d'"emergència" en la qual es troba l'Hospital de Granollers perquè necessita inversió pública.

En una atenció als mitjans després de visitar el centre sanitari i reunir-se amb diversos treballadors, Ros ha afirmat que l'hospital necessita recursos "tant en salaris com en creació de llocs de treball", mesures que condueixen a millorar l'atenció als usuaris i a pal·liar la precarització dels professionals.

En aquest sentit, ha assenyalat que "per molta tecnologia que hi hagi, si no hi ha personal sanitari, l'hospital no funciona" i ha recalcat l'esforç de la plantilla perquè el servei no hagi perdut qualitat.

Ros ha posat l'accent en aquest aspecte, perquè la manca de personal està suposant problemes als facultatius com "estrès i sobrecàrregues de treball".

El sindicalista ha insistit en la necessitat de generar millors condicions per als professionals de la sanitat, perquè "el cost de la vida" ha augmentat els darrers anys, així com la creació de nous llocs de treball al centre.