Publicat 21/10/2020 19:51CET

La Càmera de Terrassa nomena a Susanna Patiño nova secretària general

Susanna Patiño, nova secretària general en funcions de la Càmera de Terrassa
CÁMARA DE TERRASSA - Archivo

TERRASSA (BARCELONA), 21 oct. (EUROPA PRESS) -

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha nomenat, en el marc del ple celebrat el dimarts, a Susanna Patiño com a secretària general, que des de l'1 d'octubre del 2019 exercia el càrrec en funcions després de la renúncia de l'anterior responsable, Marta Torrents.

Patiño és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ha dut a terme altres formacions acadèmiques específiques com, entre unes altres, la de mediació civil i mercantil pel Consell Superior de Cambres de Comerç i un Màster en Dret i Gestió Duanera per la Universitat de Barcelona (UB), i compta amb experiència professional en l'àmbit de l'empresa privada i en despatxos d'advocats generalistes, segons ha informat la Cambra aquest dimecres en un comunicat.

Patiño es va incorporar a la institució egarenca com a assessora jurídica l'any 2008 gestionant, tant internament com externament, totes les qüestions legals, els serveis de la institució i l'assessorament a empreses en contractació, en matèria fiscal-tributària, de duanes i consultes a les empreses en el camp jurídic internacional.

Durant aquest últim any ha liderat diferents projectes en diferents àmbits de l'organització com, per exemple, la implantació del procés de tramitació telemàtica i digitalització de tràmits de documentació d'exportació a través de la plataforma de la Cambra d'Espanya i la gestió i publicitat a través de la Base de dades Nacional de Subvencions i la seu electrònica de la Cambra, entre altres iniciatives.

Patiño ha guanyat el concurs públic per cobrir la plaça que ha comptat amb un tribunal format pel vicepresident primer, Santiago Sabatés; el vicepresident segon, Juan Ignacio Navarro; el tresorer, Emili Pablos; els vocals del comitè executiu, Jordi Rodríguez i Albert Ventura i el responsable de l'assessoria jurídica de l'àrea de Càmeres, Albert Majoral, com a representant la Conselleria d'empresa i Coneixement de la Generalitat.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés