Publicat 05/11/2020 20:09CET

La Cambra de Terrassa ofereix al comerç minorista un programa de suport i dues jornades

Cambra de Terrassa (Barcelona)
CÁMARA DE COMERCIO DE TERRASSA - Archivo

   TERRASSA (BARCELONA), 5 nov. (EUROPA PRESS) -

   La Cambra de Terrassa ofereix, en suport al comerç minorista, un programa de suport i dues jornades sectorials, en plena crisi per la pandèmia de coronavirus.

   L'entitat participa des del 2004 al Programa de Suport al Comerç Minorista amb el servei de Diagnosi d'Innovació Comercial, ha informat la Cambra en un comunicat.

   Aquest programa està subvencionat al 100% pel Ministeri d'Economia a través del Pla Integral de Suport al Comerç Minorista i pels fons europeus Feder, i gestionat per les cambres.

   L'objectiu és analitzar els diferents aspectes del comerç per identificar els punts forts i febles del negoci, i amb els resultats s'elabora un informe amb recomanacions.

   S'analitzen: les característiques generals del comerç; l'entorn comercial i els factors d'atractivitat; la distribució d'elements dins del local; l'aspecte exterior; la cultura innovadora del comerç, i l'estratègia comercial; i es fa una recomanació d'eines de digitalització.

   Poden participar en general pimes o autònoms del sector de la demarcació territorial de la Cambra de Terrassa, i l'edició d'aquest any ja ha aconseguit més del 60% de les places disponibles --la inscripció és fins el 20 de novembre--.

DUES JORNADES

   La Cambra organitza també dues jornades: una, el 16 de novembre a les 13.30, sobre nous hàbits de consum dels clients, cada vegada més digitals, i les noves oportunitats.

   L'altra es farà el 24 de novembre a les 16.00, amb la directora de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, sobre el projecte de llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU), i la presentarà Fanny Novella, vocal del Comitè Executiu de la Cambra.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés