Publicat 13/5/2019 14:14:28 +02:00CET

La Cambra de Terrassa impulsa la primera Fira d'Ocupació per captar talent jove

La Càmera de Terrassa impulsa la primera edició de la Fira d'Autoocupació per captar talent jove
CÁMARA DE COMERCIO, INDUSTRIA Y SERVICIOS DE TERRA

TERRASSA (BARCELONA), 13 maig (EUROPA PRESS) -

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha impulsat la primera edició de la Fira d'Ocupació, que se celebrarà el 20 de maig a l'espai Àgora del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), amb l'objectiu de captar talent jove.

La cita oferirà oportunitats professionals, promogudes per una trentena de companyies del territori que tenen oberts diversos processos de selecció, amb l'objectiu que es generi l'oportunitat de contacte entre empreses i joves, segons ha informat la Cambra aquest dilluns en un comunicat.

A més de la recollida de currículums, també està previst celebrar sessions de 'Speed Recruitment', trobades ràpides entre empresaris i assistents en les quals les companyies donaran a conèixer els perfils que demanden i els seus processos de selecció.

Així mateix, hi ha previst un programa de conferències dirigides al desenvolupament de competències i habilitats relacionals, així com tallers pràctics especialitzats sobre la gestió i el control emocional i un taller que aprofundirà en les professions del futur en la indústria 4.0.

La fira està adreçada a menors de 30 anys que estiguin inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i neix amb la finalitat de ser un punt de trobada entre joves interessats a incorporar-se en el mercat laboral i el teixit empresarial local.