La Cambra de comerç d'Espanya lamenta la defunció del seu ex-vicepresident Miquel Valls

Publicat 22/9/2019 14:33:22CET

BARCELONA, 22 set. (EUROPA PRESS) -

La Cambra de Comerç d'Espanya ha lamentat la defunció aquest diumenge del seu ex-vicepresident, expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona i ex-vicepresident del Consell Superior de Cambres de Comerç, Miquel Valls.

En un comunicat, el president de la Cambta d'Espanya, José Luis Bonet, ha mostrat la seva pena i ha manifestat que "amb la defunció de Miquel Valls es perd un referent per a l'empresariat català i espanyol i per al sistema cameral".

Bonet ha destacat el seu "paper clau" en l'engegada de la Cambra de Comerç d'Espanya, de la qual va ser vicepresident durant gairebé cinc anys, i ha subratllat la seva vàlua professional i humana i el seu sentit d'Estat.

Valls va ser "defensor a ultrança de la tasca que realitzen les Cambres de Comerç en favor de l'empresariat", segons la Cambra d'Espanya, que ha destacat que va ser un home de diàleg i consens i va saber representar com a president de la Cambra de Barcelona a tots els empresaris catalans.

La Cambra ha subratllat que la seva tasca al capdavant de les institucions camerals va ser "un exemple d'esforç, treball, dedicació i compromís amb l'únic objectiu d'afavorir la competitivitat de les empreses, de l'economia i del benestar econòmic i social" de societat.

el més llegit

 1. 1

  Podem demana blindar prestacions i reforçar serveis públics abans d'anar a eleccions

 2. 2

  Pere Aragonès afirma que els pressupostos anteposen els interessos "de país" als de partit

 3. 3

  Duch: "El Parlament Europeu no va decidir retirar l'acta de diputat a Junqueras"

 4. 4

  Torra anunciarà la data de les eleccions un cop s'aprovin els pressupostos

 5. 5

  La TransPerfect Mountain Challenge 2020 incorpora una cursa BTT i diverses activitats solidàries

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista