La Cambra de Barcelona pregunta a les empreses si troben personal qualificat

Publicat 11/10/2019 13:31:15CET
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, en una foto d'arxiu.
David Zorrakino - Europa Press

És la segona consulta després de preguntar per l'impacte de la independència

BARCELONA, 11 oct. (EUROPA PRESS) -

La Cambra de Comerç de Barcelona ha plantejat aquest divendres una segona pregunta a les seves empreses associades per consultar-los si tenen dificultats per trobar personal qualificat, ha informat en un comunicat.

Empresaris i autònoms poden respondre a la pregunta en l'aplicatiu recentment estrenat per la corporació amb la voluntat de "continuar recollint l'opinió del teixit empresarial sobre qüestions que afecten l'economia".

La cambra ha indicat que han triat aquesta qüestió perquè "un dels factors que poden frenar el bon funcionament de les empreses és la dificultat per trobar personal amb la qualificació necessària".

PRIMERA PREGUNTA

Aquesta consulta, que estarà activa un mes, segueix la proposta fa una setmana de la Cambra de Barcelona, en la qual es preguntava per les conseqüències econòmiques per a les empreses d'una Catalunya amb estat propi dins de la Unió Europea (UE).

La corporació ha detallat que la primera pregunta continua oberta, però que publicaran els resultats parcials durant la setmana vinent.

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, va exposar que preguntarà a l'empresariat per quina ha de ser la resposta a la sentència de l'1-O en el cas que el nou sistema de consulta funcioni correctament en la primera pregunta i la participació sigui prou alta.