Publicat 5/8/2019 14:35:05 +02:00CET

La Cambra de Barcelona inicia la renovació dels Consells de Delegació

Cambra de Comerç de Barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 5 ago. (EUROPA PRESS) -

La Cambra de Barcelona ha iniciat el nomenament dels nous membres dels Consells de Delegació, i la ratificació del membres que continuen en el càrrec, ha informat l'entitat en un comunicat aquest dilluns.

De moment, la renovació s'ha efectuat a les delegacions de l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Berguedà, l'Hospitalet de Llobregat, el Maresme, Osona i el Vallès Oriental, a l'espera de renovar les del Barcelonès Nord, el Garraf i l'Anoia, que se succeiran en els propers mesos.

Els consellers Jordi Monrós de l'Hospitalet de Llobregat, Ramón Giró de l'Alt Penedès, Mónica Masramon del Maresme, Jaume Aragall del Vallès Oriental i Pere Antentas d'Osona ocuparan per primera vegada la presidència dels Consells, i Carles Guilera del Baix Llobregat i Joan Boix del Berguedà renovaran legislatura als seus respectius territoris.

El Ple de la Cambra de Barcelona va aprovar el 25 de juliol la designació dels membres, que està constituït per un màxim de 10 vocals repartits entre els municipis de l'àmbit territorial de Barcelona, i va ser presidit per Joan Canadell, a proposta del seu comitè executiu.

Aquests òrgans de govern territorial tenen la funció d'impulsar l'economia comarcal i vetllar per definir "un espai compartit" de concertació d'actuacions entre el món empresarial i l'administració local.