Publicat 11/6/2019 18:46:32 +02:00CET

La Cambra de Barcelona fomentarà la internacionalització i l'emprenedoria en el BizBarcelona19

BARCELONA, 11 juny (EUROPA PRESS) -

La Cambra de comerç de Barcelona participarà en el BizBarcelona19, la fira que reuneix autònoms, pimes, emprenedors i empreses emergents que se celebrarà al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, amb l'objectiu de promoure la internacionalització i l'emprenedoria, ha informat en un comunicat aquest dimarts.

L'organisme intervindrà en el saló amb l'organització d'una sèrie de conferències per estimular la creativitat empresarial i incentivar l'actitud emprenedora.

A més, crearà l'àrea Bizexporta amb la col·laboració de CaixaBank, un espai en el qual es podrà assessorar i col·laborar en matèria d'internacionalització.

Sobre exportació, es realitzaran conferències com 'Saltar a Llatinoamèrica, exportar moda?' i 'Marqueting responsable per exportar' que pretenen fomentar el coneixement i evitar els errors més comuns.

També es donarà respostes a consultes específiques sobre els grans mercats exportadors de les empreses catalanes com Llatinoamèrica, Magrib, Europa i el Pròxim Orient.

Un altre dels objectius serà assessorar empreses que s'inicien en l'exportació i que necessiten valorar les seves oportunitats, per ajudar en l'elaboració de plans d'internacionalització, així com informar sobre el finançament de l'exportació, tràmits i duanes.

Les activitats organitzades per la Cambra en el saló s'emmarquen als programes d'internacionalització de la Cambra d'Espanya i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional.