Publicat 13/5/2019 16:19:27 +02:00CET

La Cambra de Barcelona demana rigor en el recompte final de vots

La Generalitat adjudica a Agtic Consulting l'auditoria de les eleccions en les cambres de comerç
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 13 maig (EUROPA PRESS) -

La Cambra de Comerç de Barcelona ha reclamat rigor en el procés de recompte final de vots del procés electoral que ha celebrat la institució, el resultat de la qual està previst que es comuniqui aquest dilluns.

En un comunicat, demana que la informació i comunicació de resultats siguin traslladats "de manera clara" per part de la Junta Electoral Central, i que s'eviti qualsevol situació que pugui perjudicar la imatge de la corporació.

La Cambra, que presideix Miquel Valls, fa al·lusió als fets que es van viure dimecres passat a la nit, quan una vegada tancat el vot electrònic presencial després d'una setmana de votació remota, va haver-hi dubtes sobre quan se sabria el resultat provisional i informacions prèvies a la seva notificació formal.

La corporació ha manifestat que gràcies a l'esforç del seu equip de professionals es va poder organitzar i desenvolupar tot l'operatiu de procés electoral, que era nou, i es va aconseguir normalitat i fluïdesa a tots els col·legis oberts per als electors.

També recorda que després dels moments complicats que ha viscut la institució, com quan va desaparèixer el recurs cameral, la Cambra i tots els seus òrgans van treballar per superar la situació, i es va aconseguir que ara tingui una sòlida posició financera i patrimonial que posen a la disposició del nou equip de govern que resulti de les eleccions.