Publicat 27/1/2014 14:09:57 +01:00CET

Camacho espera que Vidal-Quadras deixi ja el seu escó europeu "per coherència"

Alicia Sánchez-Camacho, PP
EUROPA PRESS

Afirma que no canvia el PP sinó ell, "com va fer quan se'n va anar d'UDC per entrar al PP"

BARCELONA, 27 gen. (EUROPA PRESS) -

El president del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha confiat aquest dilluns que el vicepresident del Parlament Europeu des del 1999, Aleix Vidal-Quadras, deixi ja el seu escó "per coherència" ara que es dóna de baixa del partit.

Després de preguntar-li en roda de premsa si el seu antecessor al front del PP català (1991-96) hauria de renunciar a l'escó europeu, ha dit: "Cadascun ha d'actuar en funció de la seva coherència personal, i jo estic convençuda que així ho farà".

"És sorprenent que hi hagi un vicepresident del Parlament Europeu representant al PP i ara diu que es dóna de baixa del PP", ha opinat Camacho, que assegura que respecten les decisions personals dels afiliats però que cadascun ha de mantenir la seva coherència.

"Se'n va, però ha estat mantingut el seu càrrec fins a l'últim moment", ha puntualitzat la dirigent del PP català, que ha insistit que creu en la coherència i no en les incoherències.

"NO ÉS LA PRIMERA VEGADA"

Ha ressaltat que la decisió arriba després que el PP català anunciés que no el proposarà com a candidat a eurodiputat en les pròximes eleccions europees, i que "no és la primera vegada" que canvia de partit.

Davant de l'afirmació de Vidal-Quadras que es veu obligat a anar-se'n del PP per seguir en el mateix lloc, Camacho ha replicat que no és el partit el que ha canviat, sinó ell, "com va fer quan se'n va anar d'UDC per entrar al PP".

"Alguns creiem en els partits per convicció i compromisos personals i ideològics; altres prenen les decisions per criteris personals", ha indicat la líder popular.

Sobre si se sent més tranquil·la amb la seva renúncia, Camacho ha respost que en cap moment s'ha sentit "intranquil·la" i que aquesta decisió en absolut afecta el PP de Catalunya, que ja ha dit que no elproposaria com a eurodiputat i que té com a candidat Santiago Fisas.

el més llegit

 1. 1

  Lleida registra 19 ingressos de positius per covid-19

 2. 2

  Matadepera (Barcelona) suspèn els actes públics després de detectar dos positius més

 3. 3

  Quatre detinguts per voler matar dos veïns de Tarragona mitjançant un sicari

 4. 4

  La Plataforma per la Llengua demana a TV3 que "s'aturi la castellanització" de la cadena

 5. 5

  Detectat un brot amb cinc positius a Matadepera