Calvo evita parlar de les condicions d'ERC i demana esperar al fet que acabi la consulta a les seves bases

Publicat 25/11/2019 15:05:02CET
La vicepresidenta del Govern central en funcions, Carmen Calvo, presideix l'entrega de reconeixements contra la Violència de Gènere, Madrid (Espanya), a 25 de novembre del 2019.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 25 nov. (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta del Govern central en funcions, Carmen Calvo, ha evitat parlar aquest dilluns de les condicions que exigeix ERC per abstenir-se en una investidura de Pedro Sánchez, entre aquestes la creació d'una taula de negociació entre l'executiu central i la Generalitat al voltant d'un conflicte polític.

"Esperarem que ERC acabi la seva consulta i veurem la seva disposició d'ajudar en la investidura", s'ha limitat a assenyalar Calvo als mitjans de comunicació a la sortida d'una entrega de reconeixements amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

El partit republicà fa aquest dilluns una consulta a les seves bases relacionada amb la investidura de Sánchez: 'Estàs d'acord amb rebutjar la investidura de Pedro Sánchez si prèviament no hi ha un acord per abordar el conflicte polític amb l'Estat mitjançant una taula de negociació?', fa la pregunta als seus militants.