Publicat 25/7/2019 11:16:01 +02:00CET

Calvo critica que Podem no ha volgut negociar: "Ens han demanat el govern sencer"

La vicepresidenta del Govern en funcions, Carmen Calvo, intervé en l'acte en contra de la gestació subrogada '#NoSomosHornos' organitzada pel PSOE-M en Alcorcón, Madrid.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 25 jul. (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta del Govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, ha criticat que Podem no ha volgut negociar amb el PSOE, i els ha acusat de mantenir una posició que no és realista i de reclamar "el govern sencer". "Si ningú llegeix aquest document es preguntarà què faria el PSOE en un govern d'aquesta naturalesa. Amb prou feines li quedaria res", ha assenyalat sobre les exigències de Podem.

"Ens han demanat el govern, literalment", ha criticat Calvo, en una entrevista a la Cadena Ser, recollides per Europa Press, en la qual ha assegurat que el partit de Pablo Iglesias ha mirat de fer un "doble govern", en demanar competències que travessen "totes les àrees de govern".

"Era trufar tot el Consell de Ministres, excepte Defensa, Interior i Exteriors de les seves necessitats per tenir un govern en paral·lel", ha recalcat Calvo.

Per aquest motiu, la cap de les negociacions socialista ha arribat a dir que Podem vol el govern "sencer" i acceptar les seves exigències suposaria "entregar el programa electoral" socialista. Així s'ha qüestionat què faria el PSOE en un govern d'aquesta naturalesa, perquè "amb prou feines li quedaria res".