Publicat 10/9/2020 11:40:33 +02:00CET

Calviño diu que no va informar de la fusió Bankia-CaixaBank per evitar filtracions

La vicepresidenta tercera i ministra d'Afers Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño.
DIGITALES

MADRID, 10 set. (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta tercera i ministra d'Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha defensat que no va informar el vicepresident segon del Govern espanyol, Pablo Iglesias, dels plans per fusionar Bankia i CaixaBank perquè no es produïssin filtracions, per la qual cosa només es va comunicar "als qui ho havien de saber i a ningú més".

En una entrevista a la Cope que ha recollit Europa Press, Calviño ha posat en valor la seva experiència a l'hora de tractar informació "extremadament confidencial" en àmbits que són "extremadament sensibles". "Sé molt bé com n'és d'important, sobretot en una operació de dues entitats cotitzades", ha ressaltat.

Calviño ha assegurat que no informar-ne a Pablo Iglesias no és, en absolut, una qüestió personal, sinó que "els qui havien de conèixer l'operació ho sabien i ningú més".

La vicepresidenta tercera ha respost així quan li han preguntat pel fet que Pedro Sánchez no informés de les negociacions sobre la fusió de Bankia i CaixaBank a Pablo Iglesias, que fa poc se'l va intuir molest per aquest motiu.

"Hauran vist que no hi ha hagut cap filtració d'informació sobre aquesta qüestió i crec que així és com s'han de fer les coses. És la línia a seguir en aquest tipus d'actuacions tan sensibles des del punt de vista econòmic i financer", ha postil·lat Calviño.

Contador