Publicat 21/8/2019 19:11:59 +02:00CET

CaixaBank oferirà les primeres targetes regal biodegradables a partir del setembre

Exemple de les nova targeta regalo biodegradables de CaixaBank
CAIXABANK

BARCELONA, 21 ago. (EUROPA PRESS) -

CaixaBank comercialitzarà a partir del setembre targetes regal biodegradables i instal·larà un circuit de reciclatge per a les targetes de plàstic, ha informat l'entitat bancària en un comunicat aquest dimecres.

Les noves targetes estaran fetes d'àcid polilàctic, un bioplàstic que s'obté del midó de blat de moro i biomassa, i tindran una durada aproximada de dos anys --data màxima de caducitat de les targetes regal--.

L'entitat ha previst distribuir al voltant de 150.000 unitats l'any en les diferents oficines en una iniciativa emmarcada dins d'un pla específic dissenyat per reduir l'impacte mediambiental de les targetes del negoci, que estimen en 17,4 milions.

Dins del pla l'empresa instal·larà en totes les oficines un circuit de reciclatge de les targetes de plàstic i biodegradables en què se separaran els diferents components com el xip o la banda magnètica per a un reciclatge òptim.

L'entitat també està investigant com fer més resistents les targetes, a més d'apostar per la digitalització de les targetes, unes iniciatives emmarcades en projectes per al medi ambient de Nacions Unides enfocats a les empreses.

el més llegit

 1. 1

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 2. 2

  Coronavirus.- El CAP Els Hortes de Barcelona ha detectat 544 possibles casos durant la pandèmia

 3. 3

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 4. 4

  L'AMB reactiva l'aplicació d'aparcament metropolità

 5. 5

  Coronavirus.- Barcelona destina 1 milió per incentivar la rebaixa de lloguers comercials