Publicat 1/2/2019 16:55:54 +01:00CET

CaixaBank invertir 250 milions en les oficines urbanes 'store' i mantindr totes les rurals

Presentació a Valncia dels resultats del 2018 de CaixaBank
Enrique Palomares - Europa Press

VALNCIA, 1 febr. (EUROPA PRESS) -

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha anunciat aquest divendres una inversió de 250 milions d'euros per millorar i ampliar la xarxa d'oficines urbanes 'store' durant els propers tres anys, encara que s'ha comproms a "no abandonar els pobles" i a mantenir la xarxa d'oficines rurals, per en alguns casos amb menys personal.

Així ho ha assegurat durant la presentació dels resultats de CaixaBank el 2018, a la seu de l'entitat bancria a Valncia, en qu ha avanat que el seu objectiu és passar de les 300 oficines 'store' que tenen actualment a superar les 600 el 2021.

Gortázar ha explicat que "la manera de fer banca est canviant i ens hi hem d'adaptar". "El client ha canviat el seu comportament i fa més ús dels canals digitals", ha assenyalat.

"Hem de ser molt conscients que les pautes i els comportaments estan canviant i par aquest motiu hem d'invertir per guanyar la batalla per la satisfacció dels clients", ha apuntat.

Per aquest canvi, CaixaBank invertir 250 milions d'euros durant els propers tres anys en la seva xarxa 'store', oficines urbanes dotades d'alta tecnologia, especialitzades en l'assessorament al client, més grans, amb un horari ests i que ofereixen valor afegit, ha recordat.

Aix sí, Gortázar ha garantit que no "abandonaran els pobles": "Mantindrem les oficines rurals als pobles", ha insistit. En tot cas, ha assenyalat que mantenir-se a les localitats petites requerir "flexibilitat laboral" i "en alguns casos menys treballadors".

"No volem tancar cap oficina rural en els propers tres anys, no ens en volem anar ni d'un sol poble d'Espanya", per "lgicament veiem les tendncies de transformació i el que volem és que el que avui té sentit, en tingui d'aquí a uns anys i par aix necessitem flexibilitat", ha puntualitzat.

En l'actualitat, CaixaBank té 1.100 oficines rurals a Espanya i és present en més de 2.000 municipis.