Publicat 6/5/2019 18:39:00 +02:00CET

CaixaBank impulsa la internacionalització del sector vitivinícola a Fenavin

CaixaBank impulsa en Fenavin la internacionalització del sector vitivinícola
CAIXABANK

BARCELONA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

CaixaBank participarà a Fenavin, la Fira Nacional del Vi, que se celebrarà del dimarts al dijous de maig a Ciudad Real, per fomentar l'impuls de la internacionalització del sector vitivinícola, ha informat la companyia en un comunicat aquest dilluns.

En l'última dècada, Espanya s'ha convertit en el primer exportador mundial en termes de volum, per la qual cosa la fira organitzarà ponències amb experts per tractar diferents temes sobre comerç exterior, com els possibles efectes del Brexit als cellers espanyols.

A més, CaixaBank participarà amb l'assistència de responsables de l'àrea de comerç exterior de la companyia i representants de les oficines de banca internacional de l'entitat al Regne Unit, França, Alemanya, la Xina i Polònia, que compartiran la seva visió sobre els principals mercats importadors a nivell mundial.

Una altra de les activitats que proposa l'entitat és 'El racó de la innovació', una iniciativa per ajudar les empreses del sector a difondre les seves novetats i avanços en tecnologia, economia circular, sostenibilitat i medi ambient.

Fenavin se celebra bianualment, en la seva edició del 2017 es va arribar als 18.000 compradors nacionals i internacionals i per a aquesta edició s'esperen representants de més de 2.000 cellers de 100 països.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- El Govern posa a disposició recursos educatius de l'Institut Obert de Catalunya

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) distribueix test ràpids de Covid-19 i rep material sanitari

 3. 3

  Catalunya suma 2.637 morts amb coronavirus (129 més) i 1.298 nous casos, fins el 26.032

 4. 4

  La Guàrdia Urbana ret homenatge als treballadors dels mercats de Barcelona

 5. 5

  Coronavirus.- La residència de gent gran de Capellades (Barcelona) registra 24 morts